10 dingen die je beter op Ebay kunt kopen

1
10 dingen die je beter op Ebay kunt kopen

Het blijft altijd een gokje, spullen bestellen via Ebay. Dat de kwaliteit/kleur/maat kan tegenvallen bewijzen de hilarische fails hieronder:

Op een paar missers na, ben ik eigenlijk vrijwel altijd enthousiast over mijn aankopen. De kwaliteit van de spullen is niet altijd fantastisch en voor producten uit China moet je een beetje geduld hebben, maar voor de zachte prijsjes durf ik wel een gokje te wagen. Daarbij heb ik vaak genoeg producten van Ebay voor het vijfvoudige in webshops gespot, dus waarom zou je het niet zelf uit China of de VS halen?  Ga naar Ebay.com, zoek naar een product en stel in op lowest price+shipping en buy it now (links).

Grappige sokken.- Ik word altijd super vrolijk als ik mijn Koreaanse sokken aantrek. Toen ik daar een zomer heb doorgebracht heb ik flink ingeslagen. Er zat van alles tussen: minion sokken, McDonals sokken, Disneysokken, eigenlijk van alles, behalve saaie zwarte en witte varianten. De kwaliteit van de sokken is niet top, maar de prijs ligt dan ook laag. Hoe grappig zijn deze varianten met een cape? Klik hier om te bekijken. Zoektermen: Superman socks, fries socks, cute socks.

Zilveren kettinkjes (zonder hanger).- Simpele zilveren kettinkjes schaf ik altijd aan via Ebay. Echt zilver, niet duur en over het algemeen gaan ze ook nog best lang mee. Er zijn veel varianten. Lang, kort, met bolletjes etc. Klik hier om te bekijken.  Zoektermen: Sterling silver chain, sterling silver necklace, long silve er necklace.

Hangertjes.- Een tijdje zag je ze overal, de lange gemstone hangertjes. Op Ebay kosten ze echt geen drol. voor $0,80 zijn ze namelijk al te vinden! Ook die ‘Bali’ hangetjs zijn te koop via Ebay. Klik hier om te bekijken.  Zoektermen: Gemstone pendant, tree pendant.

Fish eye lens.- Of de kwaliteit goed is, kan ik niet beoordelen. Maar hé, voor die 80 cent valt het wel te proberen toch?  Zoektermen: Fish eye lens

 Links: van Ebay. Rechts: Sears.ca

Sjaals.- Ken je die lekkere warme sjaals van de Zara? Die zwarte met witte blokken bijvoorbeeld? Die zo heerlijk warm en zacht zijn? Die sjaals zijn ook te koop via Ebay.  Klik hier om te bekijken.  Zoektermen: Tartan scarf, grey white plaid scarf

Bagoranizer.- Voor ongeveer $3 (plus minus €2,60, afhankelijk van de wisselkoers) heb je een bagorganizer. Je stopt je spullen, zoals je sleutels, kauwgom, haarelastiekje, portemonnee, lippenbalsem, in de bagorganizer. Bij het wisselen van tassen, hoef je dan alleen maar de organizer van de ene naar de andere tas te verplaatsen. Zo heb je alle belangrijke spullen weer gemakkelijk bij de hand én je hoeft niet meer te graaien in je tas. Ideaal!  Zoektermen: Bagorganizer

Kitchentools.- Van een dumpling vouwer tot een garlic peeler. Voor alles is wel een handige tool te vinden. Op Ebay kan je rondneuzen tussen de verschillende kitchen tools.  Ook de populaire ‘spirelli’s’ zijn er te vinden. De simpele versie heb je al voor €2 euro. Een iets beter gaat voor $5 dollar over de toonbank.

Sushi voor lunch? Voor $1 heb je al een sushi roller. Helemaal hipster proof is de cactus. Hij is opgebouwd uit onderzetters en je haalt hem makkelijk in- en uit elkaar. Zoektermen: kitchetools, spirelli, sushi tool, sushi maker, cactus coaster

Blanket.- Misschien heb je hem wel eens in de meloen versie voorbij komen. Op Ebay vind je ze ook in de vorm van een pizza, donut of een burger. Ze kosten $6 dollar. Het enige nadeel: Je hebt hem waarschijnlijk pas binnen als het hier weer sneeuwt. Klik hier om te bekijken.

Ook Hammam towels zijn te vinden op Ebay.  Zoektermen: Melon towel, round towel, hammam towel

Mokken. – Op Ebay zijn de leukste en gekste mokken te vinden. Wat dacht je van deze Lego mok? Hilarisch dat ‘ie’  dan ook echt portable mug heet.  Zoektermen: funny mug, portable mug, cat mug

Lightbox.- Ook graag een lightbox willen hebben?  In Nederland zijn ze goedkoop te krijgen, maar op Ebay zijn ze zelfs al vanaf $3,6 beschikbaar (inclusief letters). Klik hier om te bekijken. Zoektermen: Letter light box

Solarlampjes.- Voor slechts $2 heb je al een draad met lampjes. Ze werken op zonnenergie en geven meer sfeer aan je balkon of tuin. Stop ze in een gebruikte wijnfles of in een pot en je hebt super gezellige lampjes. Klik hier om te bekijken.  Zoektermen: Solar lights, wine bottle solar light, cork solar lights

Dog umbrella.-Heb je dat filmpje voorbij zien komen van de hond met een dog umbrella? Hij is te koop via Ebay! Klik hier om te bekijken. Zoekterm: Dog umbrella

Camerariem. – Op Ebay zijn leuke camerariemen te vinden voor een zachte prijs. Deze kost slechts $1,42. Stiekem baal ik een beetje, want ik heb EXACT dezelfde aangeschaft via een Nederlandse webshop voor €15…Maar hij is fijn! Lekker vrolijk en gaat tot nu toe prima mee. Zoektermen: camera strap, vintage camera strap, camera strap dots

Mocht je nog niet bekend zijn met Ebay, dan heb ik nog één tip. Let bij het bestellen altijd even op de rating van de verkoper. Als de positieve feedback lager is dan 90%, bestel ik meestal bij iemand anders. Er blijft een risico dat het product niet aankomt of dat het tegenvalt, dus ik probeer dan in ieder geval te bestellen bij een verkoper met positieve recensies.  Verder heb je over het algemeen een PayPal account nodig om te kunnen bestellen.

LEAVE A REPLY