Coupon Review: wimperlifting

0
Coupon Review: wimperlifting

Bambi wimpers, die zou ik graag willen. Lang, vol en gekruld. Zelf ben ik niet gezegend met mooie gekrulde wimpers. Ze zijn wel aanwezig, maar staan kaarsrecht. Hierdoor lijken ze klein en vallen mijn ogen minder op. Toen ik via de Groupon app een deal zag staan voor wimperlifting was ik verbaasd. Mijn eerste reactie was ‘Haha dat zoiets uberhaupt kan’ en vervolgens ‘mm kan dat?’. Ik doe eigenlijk nooit aan behandelingen. Een pedicure heb ik nog nooit gehad, massages zijn niet echt mijn ding en zolang ik mijn haar niet hoef te kleuren, zet ik er het liefst zelf een schaar in. Toch trok dit mijn aandacht. Mooi gekrulde wimpers? Die wilde ik wel! Met een vakantie in het vooruitzicht werd ik toch wel nieuwsgierig. Betekent dit dat ik geen mascara meer op hoef? Zorgt dit ervoor dat als ik straks de zee uitloop, ik er niet meer uitzie als een veertienjarige of een panda? 

Mijn ogen zien er, als ik er niks aan heb gedaan, zo uit:

Mijn wimpers lijken klein en iets van een krul is ver te zoeken.  Dit zijn mijn wimpers zonder mascara.

Hier heb ik mijn wimpers gekruld met een wimperkruller en vervolgens 2 laagjes mascara opgedaan (Let niet op mijn verbaasde blik, haha).

Tijd om eens te kijken of dit beter kon. Via Groupon kon ik reserveren bij A&C cosmetics. Ik zocht via de mail contact, aangezien ik op Groupon zag dat het voor de komende periode was volgeboekt. Gelukkig was er nog een plekje en kon ik een week later al langskomen. Net optijd voor mijn vakantie. A&C cosmetics bevindt zich in Amstelveen. Het is een kleine studio, maar het ziet er netjes en professioneel uit. Ik werd hartelijk ontvangen en mocht in de stoel gaan liggen. Mijn onderste wimpers werd afgeplakt, zodat ze niet mee naar bovenkrullen zouden krullen. Vervolgens werden mijn bovenstewimpers op een siliconen mal geplakt en werd er een permanent spul opgesmeerd. Dit moest ongeveer 15 minuten inwerken. Daarna werden mijn wimpers met een lotion verzorgd. Dit had een inwerktijd van 8 minuten. Met olie werd alles vervolgens van mijn wimpers afgehaald. Na ongeveer 50 minuten was de behandeling klaar. Toen ik in de spiegel keek vond ik het resultaat verrassend. Nee, beter nog, ik vond het resultaat echt verbluffend!  Een mooie, natuurlijke krul die ervoor zorgt dat ik gelijk een frisse oogopslag heb. Het is helemaal zoals ik had gehoopt. En het goede nieuws is: als het goed is blijven mijn wimpers 6 tot 9 weken deze mooie krul houden! Over de service ben ik zeer te spreken. Ze was vriendelijk en legde goed uit welke stappen ze zou nemen. Ze vroeg regelmatig of het goed ging en of het niet prikte. Ik ben enthousiast! Mijn wimpers zien er zonder mascara nu zo uit:

Door de behandeling zijn mijn wimpers beter zichtbaar en lijken ze langer. Als ik ook nog een laagje mascara opdoe, krijgen mijn wimpers nog meer volume.

 

Woehoe, kijk dan! Mijn wimpers zijn nu écht aanwezig. Ze lijken langer, voller en laten mijn ogen meer spreken.

Boven: voor de behandeling. Onder: na de behandeling

De foto’s zijn erg verschillend qua belichting (ik moet nog aan mijn fotografie skills werken), dus het is misschien lastig om een goede vergelijking te kunnen maken aan de hand van de foto’s.  Toch is het goed te zien dat de krul na de behandeling veel natuurlijker en beter is, dan als ik het zelf zou doen met mijn wimperkruller. Mijn ‘nieuwe’ wimpers vallen ook anderen op, want ik krijg zowaar complimentjes over mijn wimpers. *knippert enthousiast*

Mocht je ook geinteresseerd zijn in de behandeling en je doet dit voor een speciale gelegenheid, zorg dan dat je de behandeling niet de dag zelf laat uitvoeren. Het is beter als je wimpers de dag van de behandeling niet meer nat worden.

De Groupon kostte mij €30,- . Ik heb er niet voor gekozen om mijn wimpers te laten verven. Wil jij dit wél? Dan kost de Groupon €36,-.  Klik hier om te bekijken.

 

LEAVE A REPLY