De leukste aanbiedingen van de week (6 november)

0
De leukste aanbiedingen van de week (6 november)

Weer een nieuwe week met leuke aanbiedingen. Van fotoboeken tot lipsticks en van een nachtje weg tot pasta. Hier mijn favorieten op een rij.

Koffie – Starbucks. 9 november tussen 14 en 17h. Koop op 9 november tussen 14:00 en 17:00 uur een kerstfavoriet en krijg de tweede gratis! Klik hier om te bekijken.

Pasta – Albert Heijn. Geldig t/m 12 november. Yeeees, de verse pasta is weer in de aanbieding! De lasagnebladen en de kleine zakjes gevuld met kaas zijn mijn favoriet. Deze pasta is wel vaker in de aanbieding, maar ik vind het altijd handig om een paar pakjes in te slaan. Ze zijn meestal 2 maanden houdbaar, prima voor in de voorraadkast dus. Klik hier om te bekijken.

NS Dalkaart – Albert Heijn. Geldig t/m 12 november. Binnenkort een weekendje weg? Schaf dan de NS dagkaart aan. Deze week scoor je ‘m bij de Albert Heijn. Zie de folder/kijk in de winkel, de NS dalkaart is niet online verkrijgbaar.

Robijn wasverzachter – Dirk. Geldig t/m 11 novemberBij de Jumbo kost deze week de wasverzachter van Robijn maar €1,-! Je kunt kiezen uit zonnig geel, morgenfris of lavendel. Klik hier om te bekijken.

Rudolph’s ijs – Dirk. Geldig t/m 11 november. Iemand die dit ijs al geprobeerd heeft? Ik nog niet, maar het klinkt erg lekker. Deze week ga ik maar eens de New York Chocolate testen. Klik hier om te bekijken.

1+1 gratis – ETOS. Geldig t/m 19 november. Bij Etos zijn er deze week onwijs veel producten 1+1 gratis. Nivea producten, rimmels masacara’s, OLAZ, L’oreal, Andrelon, Wella, Sanex, SYOSS, vaseline, labello en meer. Mocht je nog verzorgingsproducten nodig hebben, sla dan je slag bij de Etos. Klik hier om te bekijken. 

Kaarten – Greetz. Geldig t/m 12 november. Iemand die net verhuisd is, een baby heeft gekregen of gewoon een kaartje verdiend? Deze week zijn alle kaarten van Greetz 25% goedkoper met de code KAART25. Klik hier om te bekijken. Klik hier om te bekijken.

Hotelweken – Van der Valk. Geldig t/m 1 december aan te schaffen voor een verblijf met aankomst vanaf 11 december tot en met 4 maart. Over een aantal werken beginnen overal de Hotelweken, maar op dit moment kun je al boeken voor een Van Der Valk exclusief hotel. Klik hier om te bekijken.

Make-up van No7- Boots. Geldig t/m 12 novemberMijn favoriete betaalbare foundation is van No7. Dit merk is populair in de UK, maar wordt in Nederland naar mijn weten alleen bij Boots apotheken verkocht. Deze week zijn de producten van No7 1+1 gratis! Klik hier om te bekijken. Klik hier om te bekijken.

Oorbellen – Lucardi. Geldig t/m 12 novemberAlle gouden oorbellen scoor je nu met 60% korting bij de Lucardi. Ook horloges en andere sieraden zijn afgeprijsd. Bovendien ontvang je een gratis armband bij besteding vanaf €50. Klik hier om te bekijken. 

Make-up – Kiko Milano. Geldig tot: beperkt, niet gespecifiseerd. 20% korting op paletten van Kiko. Klik hier om te bekijken. 

Lipstick – Ici Paris. Geldig t/m: 12 november. Vrijwel alle lipsticks zijn in de aanbieding bij de Ici Paris. De super mooie lipsticks van Yves Saint Laurent kun je dus nu met 30% korting aanschaffen! Verder zijn ook de nagellakken in de aanbieding. Klik hier om te bekijken. 

Fotoboeken & fotokaarten – Albelli. Geldig t/m 16 november 10 uur s’ochtends. Sinterklaas en kerst begint er langzaam maar zeker aan te komen.Niets leukers dan iemand een zelfgemaakt fotoboek of kalender cadeau te doen. Afhankelijk vn het product geeft Albelli 20 tot 40% korting. Code: NOV17. Klik hier om te bekijken.

Fotoproducten – Kruidvat. Geldig t/m 24 december. Ook bij het Kruidvat krijg je hoge kortingen op fotoproducten. Klik hier om te bekijken.

Heb jij nog goede aanbiedingen gevonden die in het lijstje moéten? Deel ze in de comments!

 

 

LEAVE A REPLY