Beste aanbiedingen van de week (27 november)

1
Beste aanbiedingen van de week (27 november)

Cyber Monday.- Alleen vandaag (maandag 27 november) doen er nog een aantal winkels mee met Cyber Monday. Zo krijg je bij de Douglas 25% korting op een groot deel van het assortiment (Check voor douglas aanbieding ook de beste aanbieding van de week, 16 november). Ook de Bijenkorf, Bol.com, Wehkamp,The Body Shop, Kiehl’s en bijvoorbeeld Adidas hebben nog kortingen op Cyber monday. Klik hier om meer Cyber Monday kortingen te bekijken.

5 dagen voordeel, KLM.- T/m 27 november wordt er flink gestunt met vliegticket. Check de bestemmingen op de website. Klik hier om te bekijken.

Kerstboom, IKEA.- Ja, ja ze komen er weer aan. De IKEA kerstbomen! Koop voor €20 een kerstboom en je krijgt een kortingspas ter waarde van  €19 die je kunt besteden in de periode 8 januari t/m 4 februari 2018.

Data kerstbomenverkoop per winkel (zolang de voorraad strekt):

 • Eindhoven: 30 nov t/m 17 dec
 • Amsterdam: 30 nov t/m 17 dec
 • Heerlen: 23 nov t/m 17 dec
 • Delft: 30 nov t/m 17 dec
 • Utrecht: 6 dec t/m 17 dec
 • Duiven: 30 nov t/m 17 dec
 • Barendrecht: 1 dec t/m 17 dec
 • Hengelo: 30 nov t/m 17 dec
 • Haarlem: 6 dec t/m 17 dec
 • Zwolle: 30 nov t/m 17 dec
 • Breda: 24 nov t/m 17 dec
 • Groningen: 30 nov t/m 17 dec
 • Amersfoort: 30 nov t/m 17 dec

Klik hier om te bekijken.

Adventskalender, McDonald’s.– Vanaf 1 december is de adventkalender van de Mcdonald’s er weer. Net als vorig jaar is er elke dag een aanbieding. Download de app en profiteer van de korting. Klik hier om te bekijken.

Biodermal 1+1 gratis, Kruidvat.- Yes, hier zat ik op te wachten! Ik koop altijd de ‘sunkissed’ tube. Ik ben van mezelf erg bleek en dit zorgt voor een lichte tint, zonder dat ik oranje word. Klik hier om te bekijken.

2+2 gratis, Trekpleister.- Keuze uit het hele assortiment van Axe, Dove, Dove Man, Andrelon of rexona. Alle combinaties mogelijk. Geldig vanaf 28 november t/m 3 december. Klik hier om te bekijken.

Primera.– Deze week krijg je bij Primera het tweede deelnemende tijdschrift met 50% korting. Handig voor het aankomende sint-weekend. Geldig t/m 5 december. Klik hier om te bekijken.

H&M.- (Extra) 10% korting voor members tot 4 december. Geldig t/m 4 december. Meld je aan als member en profiteer van de korting.

Ici Paris XL.- 20% korting op bijna alle make-up. Geldig t/m 4 december. Klik hier om te bekijken.

IKEA, pannen.- 15% korting op alle pannen en het keukenapparatuur. Geldig t/m 3 december. Klik hier om te bekijken.

Tante Fanny, Dirk.- De verse pizzabodems en het verse bladerdeeg van Tante Fanny is bij de Dirk van den Broek in de aanbieding/ Het kost nu €0,99. Altijd gezellig en lekker makkelijk om zelf een pizza te beleggen en in de oven te schuiven. Geldig t/m 2 december. Klik hier om te bekijken.

Verse pasta.- Zowel bij de Albert Heijn als bij de Jumbo zijn de luxere verse pasta’s in de aanbieding. Ik heb ze nog niet geprobeerd, maar de verse pasta gevuld met gorgonzola van de Jumbo klinkt errug goed. De pasta gevuld met pompoen & salie kost bij de Albert Heijn €2,50 ipv €2,99. Bij de Jumbo krijg je de 2de voor de helft van de prijs. Klik hier om te bekijken.

Pathé Thuis, Lays, Jumbo.– Bij aankoop van 3 zakken Lay’s of Cheetos, krijg je een gratis Pathé thuis Film cadeau. Je kunt kiezen uit 250 films, maar onder andere Huntsman winter’s war, Bridget Jones baby en Logan. Geldig t/m 5 december. De code is te verzilveren t/m 31 oktober. Klik hier om te bekijken.

Sony Soundbar

Lenzen/soundbar/Playstation, Sony.- Mocht je Sony camera hebben, dan heeft Sony nu een cashback actie op de lenzen. Verder is er ook een cashback actie op een soundbar en op de Playstation 4. Geldig t/m 28 januari. Klik hier om te bekijken.

LEAVE A REPLY